Εύβοια Φωτιά - Us7e00xuahhq6m

Εύβοια Φωτιά - Us7e00xuahhq6m. Είναι χαρακτηριστικό ότι η φωτιά κατέβηκε με μεγάλη δύναμη από το βουνό, με τις φλόγες στον οικισμό σηπιάδα να σταματούν στη. Φωτιά ξέσπασε σε υποσταθμό της δεη στον αργυρό εύβοιας, μετά από βραχυκύκλωμα μετασχηματιστή, το βράδυ της παρασκευής (25/6) με αποτέλεσμα αρκετά χωριά να μείνουν χωρίς ρεύμα για λίγη ώρα. Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18 Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Εκτός ελέγχου μοιάζει η κατάσταση με την μεγάλη φωτιά στην εύβοια, ενώ αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη νέα επιχείρηση από τη κοινότητα ψαροπούλι που βρίσκεται κοντά στη αγία άννα για τη διάσωση πολιτών.

Εκκενώνεται αυτή την ώρα το κάμπινγκ της αγίας άννας στην βόρεια εύβοια, ενώ τα σπίτια τους εγκαταλείπουν και οι κάτοικοι στην παραλία ύστερα από εντολή της αστυνομίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η φωτιά κατέβηκε με μεγάλη δύναμη από το βουνό, με τις φλόγες στον οικισμό σηπιάδα να σταματούν στη. Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις. Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να μαίνεται, ενώ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

Fwtia Sthn Eyboia Oi Teleytaies Plhrofories Ti Problhmatizei Thn Pyrosbestikh Parallaxi Magazine
Fwtia Sthn Eyboia Oi Teleytaies Plhrofories Ti Problhmatizei Thn Pyrosbestikh Parallaxi Magazine from parallaximag.gr
Η εύβοια εξακολουθεί να καίγεται για πέμπτη ημέρα, στο μέτωπο της ηλείας αφανίζονται χωριά ενώ σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στην αττική. Εκτός ελέγχου μοιάζει η κατάσταση με την μεγάλη φωτιά στην εύβοια, ενώ αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη νέα επιχείρηση από τη κοινότητα ψαροπούλι που βρίσκεται κοντά στη αγία άννα για τη διάσωση πολιτών. Φωτιά ξέσπασε σε υποσταθμό της δεη στον αργυρό εύβοιας, μετά από βραχυκύκλωμα μετασχηματιστή, το βράδυ της παρασκευής (25/6) με αποτέλεσμα αρκετά χωριά να μείνουν χωρίς ρεύμα για λίγη ώρα. Εκκενώνεται αυτή την ώρα το κάμπινγκ της αγίας άννας στην βόρεια εύβοια, ενώ τα σπίτια τους εγκαταλείπουν και οι κάτοικοι στην παραλία ύστερα από εντολή της αστυνομίας. Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις. Αναμένεται ο απολογισμός της καταστροφής. Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18 Είναι χαρακτηριστικό ότι η φωτιά κατέβηκε με μεγάλη δύναμη από το βουνό, με τις φλόγες στον οικισμό σηπιάδα να σταματούν στη.

Στα χωριά έξω από το πευκί και το αρτεμίσιο η φωτιά εύβοια:

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στην εύβοια και το σκηνικό μοιάζει εφιαλτικό μετά την αναζωπύρωση του μετώπου ανάμεσα σε σκεπαστή και κουρκουλούς. Κυκλωμένο από τις φλόγες ήταν τα ελληνικά από το πρωί της κυριακής, με τις φλόγες να μπαίνουν το. Εκκένωσαν τα χωριά τους και πλήρωσαν εισιτήριο για να φύγουν από την αιδηψό Σύμφωνα με πληροφορίες από χθες τα μεσάνυχτα έως αυτήν την ώρα έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 631 πολίτες. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Οι φλόγες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την καταστροφική τους. Η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει από την τρίτη στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης ευβοίας, εξακολουθεί να μαίνεται ανεξέλεγκτη. Λίγο πριν τις 10:30 εστάλη εντολή εκκένωσης νέων οικισμών της εύβοιας. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το απόλυτο μέγεθος της καταστροφής στην εύβοια, με τις μετρήσεις να είναι δυσοίωνες και να κάνουν λόγο για 20.000 στρέμματα δασικής έκτασης που έγιναν στάχτη. Ήμασταν ένα στάδιο πριν γίνουν αναγκαστικές. Πευκί, αρτεμίσιο, γούβες και βουλίκι. Σπίτια έχουν παραδοθεί στη μανία της φωτιάς και κάτοικοι που διέμεναν στην περιοχή ροβιές έχουν απομακρυνθεί από το σημείο. Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια.

Οι φλόγες καίνε τα πάντα στην ιστιαία οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς με αποτέλεσμα η φωτιά να έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα και να απειλεί πολλούς οικισμούς. Συνεχίζει να καίει η καταστροφική φωτιά στην εύβοια, με τις οι προσπάθειες όλων για να αντιμετωπιστούν οι φλόγες να είναι υπεράνθρωπες. Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18 Τρία μέτωπα φωτιάς στη β. Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια.

U4lsgeehin0hfm
U4lsgeehin0hfm from www.athensvoice.gr
Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Είναι χαρακτηριστικό ότι η φωτιά κατέβηκε με μεγάλη δύναμη από το βουνό, με τις φλόγες στον οικισμό σηπιάδα να σταματούν στη. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το απόλυτο μέγεθος της καταστροφής στην εύβοια, με τις μετρήσεις να είναι δυσοίωνες και να κάνουν λόγο για 20.000 στρέμματα δασικής έκτασης που έγιναν στάχτη. Σε υψηλά επίπεδα τα κρούσματα, αυξάνονται οι διασωληνώσεις. Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες. Ταυτόχρονα, ζητούν μεγαλύτερη παρουσία των εναέριων μέσων. Συνεχίζει να καίει η καταστροφική φωτιά στην εύβοια, με τις οι προσπάθειες όλων για να αντιμετωπιστούν οι φλόγες να είναι υπεράνθρωπες. Εκκένωσαν τα χωριά τους και πλήρωσαν εισιτήριο για να φύγουν από την αιδηψό

Φωτιά στη χαλκίδα κοντά σε σπίτια εικόνες&βίντεο συναγερμός στην πυροσβεστική evima team 25.07.2021 | 15:34 φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη χαλκίδα.

Τρία είναι τα μεγάλα μέτωπα στην εύβοια και την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στη λίμνη. Οι φλόγες καίνε τα πάντα στην ιστιαία οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς με αποτέλεσμα η φωτιά να έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα και να απειλεί πολλούς οικισμούς. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το απόλυτο μέγεθος της καταστροφής στην εύβοια, με τις μετρήσεις να είναι δυσοίωνες και να κάνουν λόγο για 20.000 στρέμματα δασικής έκτασης που έγιναν στάχτη. Στα χωριά έξω από το πευκί και το αρτεμίσιο η φωτιά εύβοια: Η εύβοια εξακολουθεί να καίγεται για πέμπτη ημέρα, στο μέτωπο της ηλείας αφανίζονται χωριά ενώ σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στην αττική. Λίγο πριν τις 10:30 εστάλη εντολή εκκένωσης νέων οικισμών της εύβοιας. Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Είναι χαρακτηριστικό ότι η φωτιά κατέβηκε με μεγάλη δύναμη από το βουνό, με τις φλόγες στον οικισμό σηπιάδα να σταματούν στη. Τρία μέτωπα φωτιάς στη β. Συνεχίζει να καίει η καταστροφική φωτιά στην εύβοια, με τις οι προσπάθειες όλων για να αντιμετωπιστούν οι φλόγες να είναι υπεράνθρωπες. Σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας. Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18 This is a modal window.

Σύμφωνα με πληροφορίες από χθες τα μεσάνυχτα έως αυτήν την ώρα έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 631 πολίτες. Εκτός ελέγχου μοιάζει η κατάσταση με την μεγάλη φωτιά στην εύβοια, ενώ αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη νέα επιχείρηση από τη κοινότητα ψαροπούλι που βρίσκεται κοντά στη αγία άννα για τη διάσωση πολιτών. Η φωτιά στην εύβοια συνεχίζει να μαίνεται, ενώ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι. This is a modal window. Φωτιά ξέσπασε σε υποσταθμό της δεη στον αργυρό εύβοιας, μετά από βραχυκύκλωμα μετασχηματιστή, το βράδυ της παρασκευής (25/6) με αποτέλεσμα αρκετά χωριά να μείνουν χωρίς ρεύμα για λίγη ώρα.

Dk Hg5qd9irq5m
Dk Hg5qd9irq5m from www.capital.gr
Παραμένει σε πλήρη εξέλιξη το πύρινο μέτωπο στη δάφνη ευβοίας, με την φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα. Λίγο πριν τις 10:30 εστάλη εντολή εκκένωσης νέων οικισμών της εύβοιας. Τρία είναι τα μεγάλα μέτωπα στην εύβοια και την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στη λίμνη. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στην εύβοια και το σκηνικό μοιάζει εφιαλτικό μετά την αναζωπύρωση του μετώπου ανάμεσα σε σκεπαστή και κουρκουλούς. Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Εκκενώνεται αυτή την ώρα το κάμπινγκ της αγίας άννας στην βόρεια εύβοια, ενώ τα σπίτια τους εγκαταλείπουν και οι κάτοικοι στην παραλία ύστερα από εντολή της αστυνομίας. Η εύβοια εξακολουθεί να καίγεται για πέμπτη ημέρα, στο μέτωπο της ηλείας αφανίζονται χωριά ενώ σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στην αττική. Πευκί, αρτεμίσιο, γούβες και βουλίκι.

Το απειλητικό μέτωπο στις γούβες.

Οι φλόγες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την καταστροφική τους. Σήμερα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμά μας. Ο δήμαρχος ζητά από τους πολίτες να εκκενώσουν άμεσα το. Συνεχίζει να καίει η καταστροφική φωτιά στην εύβοια, με τις οι προσπάθειες όλων για να αντιμετωπιστούν οι φλόγες να είναι υπεράνθρωπες. Δραματική η κατάσταση στη βόρεια εύβοια. Οι κάτοικοι φεύγουν με ψαροκάικα από το ψαροπούλι ελλαδα 08.08.2021 01:17 τελευταία ενημέρωση 08.08.2021 01:18 This is a modal window. Οι φλόγες καίνε τα πάντα στην ιστιαία οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς με αποτέλεσμα η φωτιά να έχει κατακάψει χιλιάδες στρέμματα και να απειλεί πολλούς οικισμούς. Αναμένεται ο απολογισμός της καταστροφής. Λίγο πριν τις 10:30 εστάλη εντολή εκκένωσης νέων οικισμών της εύβοιας. Σύμφωνα με πληροφορίες από χθες τα μεσάνυχτα έως αυτήν την ώρα έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία 631 πολίτες. Εκτός ελέγχου μοιάζει η κατάσταση με την μεγάλη φωτιά στην εύβοια, ενώ αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη νέα επιχείρηση από τη κοινότητα ψαροπούλι που βρίσκεται κοντά στη αγία άννα για τη διάσωση πολιτών. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στην εύβοια και το σκηνικό μοιάζει εφιαλτικό μετά την αναζωπύρωση του μετώπου ανάμεσα σε σκεπαστή και κουρκουλούς.

0 Response to "Εύβοια Φωτιά - Us7e00xuahhq6m"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel